Περιοχή

select
selectMASOUTIS ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ LIDL BAZAAR ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ MyMarket ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΡΙΣΤΑ PROTON Θανόπουλος MARKET IN

To KILL DEAL (in Supermarkets) είναι μια μηχανή αναζήτησης των προσφορών που ενεργούνται στα super markets, ένα σύγχρονο προϊόν του διαδικτύου που δημιούργησε η σημερινή δύσκολη εποχή, και πιο συγκεκριμένα, η ανάγκη της νοικοκυράς, να ενημερώνεται σωστά και έγκαιρα για το τι πρόκειται να βάλει στο καλάθι της αλλά και το τι πρόκειται να βγάλει από το πορτοφόλι της. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τον άνδρα που έχει αναλάβει τις αγορές του σπιτιού ή συμμετέχει σε αυτές.

Σε καθημερινή βάση, το KILL DEAL (in Supermarkets) ενημερώνει για τις προσφορές της εβδομάδας σε όλα τα είδη, αναφέροντας συσκευασίες, φυσικά τιμές, και ίσως δώρα που συνοδεύουν μια συγκεκριμένη αγορά. Μάλιστα, παρουσιάζει τις πληροφορίες ανά αλυσίδα καταστημάτων, νομό, δήμο, ακόμα και γειτονιά. Οι προσφορές είναι ταξινομημένες σε κατηγορίες και μάρκες για τον γρήγορο εντοπισμό των ειδών.

Σύντομα, θα μπορείτε να μοιραστείτε με όλους εμάς προσφορές και ενδιαφέρουσες τιμές που εντοπίσατε αλλά δεν βρίσκονται στη λίστα. Επίσης, έρχονται προσφορές στα μέτρα μας – για είδη και συσκευασίες που θα ζητήσουμε όλοι εμείς!